Неман срещу Жодино на Неман Стейдиъм

Очаквайте Неман срещу Жодино на Неман Стейдиъм в четвъртък в единствения мач за деня от Беларуската лига. Неман се бори за оцеляване и в момента седи на 14-то място с 8 точки, докато Жодино водят една от най-добрите си кампании и са чак до 2-ро място с 18 точки, само една зад лидерите.

Неман Гродно

Предишната среща на Неман беше насрочена за миналия петък във ФК Минск, но мачът беше отложен. Отборът спечели само един от последните си шест мача.

Торпедо Жодино

Жодино триумфира над Городея миналия петък с резултат от 3:1. Тимът е непобеден в шест мача и загуби само един от последните девет мача.

Неман срещу Жодино на Неман Стейдиъм

Жодино и Неман за последно се срещнаха през януари, когато двете страни изиграха приятелски мач, който завърши при равенство 1: 1. Неотдавнашните сблъсъци с H2H бяха с нисък резултат, като само Жодино успя да вкара повече от гол през последните петнадесет мача, подвиг, който два пъти постигнаха за този период.

bookmakers365.com ви предоставя информация за най-атрактивните бонуси и промоции от водещите букмейкъри в света.

Разберете къде е най-горещата бонусна или промоционална оферта, напълно безплатно. Можете да следите най-добрите оферти за спортни и казино бонуси на bonus-bet.net и bonus-bet.info

bookmakers365 сравнява, преглежда и класира сайтовете за онлайн залагания и офертите им в ползва на играчите. Нашата мисията е да сравняваме водещите брандове – стари и нови – да видим какво точно могат да Ви предложат. Разгледайте класацията и изберете букмейкър, който подхожда на вашите нужди. bookmakers365

bookmakers365 ежедневно обновява класацията си за топ букмейкъри, която може да следите ТУК! Можете да вземете бонус към утвърдени букмейкъри напълно безплатно, директно през сайта.

Вземете своя НОВ БОНУС още сега!

bookmakers365.com

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *