Шефийлд Юн срещу Тотнъм на Брамал

Шефийлд Юн срещу Тотнъм ще се срещнат в четвъртък на Bramall Lane за мач от 32-ия кръг в английската Висша лига. И двете страни са в горната половина на класирането, като „Блейдс“ седи на 9-та позиция с 44 точки, докато „шпорите“ са на 7-мо място с една точка повече.

Шефийлд Юн

В неделя Шефилд Юнайтед бяха елиминирани в четвъртфиналния етап на Купата на ФА след поражение у дома от Арсенал с 1: 2.

Тотнъм

Тотнъм спечели лондонското дерби с Уест Хем с резултат 2: 0 миналия вторник.

Шефийлд Юн срещу Тотнъм на Брамал

„Шпорите“ и „Блейдс“ завършиха с 1: 1 първа среща за сезона, като предишният сблъсък на H2H също завърши наравно. Тотнъм не побеждава в последните три срещи, като печели със стройно 1: 0 през 2015 г. Нито един от последните десет мача между двата отбора не завърши с победа за гостуващата страна. Две от последните пет мача имаха над 2,5 гола, като три свидетелстваха цели в двата края.

bookmakers365.com ви предоставя информация за най-атрактивните бонуси и промоции от водещите букмейкъри в света.

Разберете къде е най-горещата бонусна или промоционална оферта, напълно безплатно. Можете да следите най-добрите оферти за спортни и казино бонуси на bonus-bet.net и bonus-bet.info с efbet liga.

bookmakers365 сравнява, преглежда и класира сайтовете за онлайн залагания и офертите им в ползва на играчите. Нашата мисията е да сравняваме водещите брандове – стари и нови – да видим какво точно могат да Ви предложат. Разгледайте класацията и изберете букмейкър, който подхожда на вашите нужди. bookmakers365

bookmakers365 ежедневно обновява класацията си за топ букмейкъри, която може да следите ТУК! Можете да вземете бонус към утвърдени букмейкъри напълно безплатно, директно през сайта на ефбет лига.

Вземете своя НОВ БОНУС още сега!

bookmakers365.com

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *