Шахтьор срещу Белшина на Стадион Будавник

Стадион „Будауник“ в Солигорск ще бъде домакин на мача в петък в белоруската Виша Лига между местния Шахтьор срещу Белшина. Домакинът седи на 5-та позиция във временното класиране с 15 точки, събрани от 9 мача, докато Белшина е на дъното само с 3 точки.

Шахтьор

Шахтьор е на пет мача без победа, като записва четири победи от тях и едно равенство в процеса. Два от последните пет мача на Шахтьор показаха над 3,5 гола, докато само в един се видяха и двата участващи отбора да уцелят гърба на мрежите. Играчите на Юрий Вернидуб спечелиха предишните три домакински мача.

Белшина

Белшина имаше два лоши месеца, тъй като са без победа в 9 мача от 15 март, когато спечелиха срещу Чимик Светлогорск в приятелски мач.

Шахтьор срещу Белшина на Стадион Будавник

Последният път, когато тези два футболни отбора се срещнаха, Шахтьор отнесе победата далеч от дома си с тънък резултат 0: 1. Миньорите успяха да спечелят предишните четири мача срещу Белшина, запазвайки чист лист във всички тях. Три от последните пет сблъсъка с H2H са дали над 2,5 гола, докато само един е свидетел на голове в двата края.

bookmakers365.com ви предоставя информация за най-атрактивните бонуси и промоции от водещите букмейкъри в света.

Разберете къде е най-горещата бонусна или промоционална оферта, напълно безплатно. Можете да следите най-добрите оферти за спортни и казино бонуси на bonus-bet.net и bonus-bet.info

bookmakers365 сравнява, преглежда и класира сайтовете за онлайн залагания и офертите им в ползва на играчите. Нашата мисията е да сравняваме водещите брандове – стари и нови – да видим какво точно могат да Ви предложат. Разгледайте класацията и изберете букмейкър, който подхожда на вашите нужди. bookmakers365

bookmakers365 ежедневно обновява класацията си за топ букмейкъри, която може да следите ТУК! Можете да вземете бонус към утвърдени букмейкъри напълно безплатно, директно през сайта.

Вземете своя НОВ БОНУС още сега!

bookmakers365.com

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *