Томас Мюлер подписа нов договор

Томас Мюлер подписа нов договор с Байерн Мюнхен. Опитният нападател удължи престоя си на „Алианц Арена“ с още две години.

Една от звездите на Байерн Мюнхен – Томас Мюлер официално сложи подписа си под нов контракт с клуба и вече е обвързан до средата на 2023 година. Така бяха сложени край на спекулациите относно бъдещето на 30-годишния футболист.

Мюлер изпадна в немилост при предишния наставник на „баварците“ Нико Ковач, което постави под въпрос оставането му в клуба. След идването на Ханзи Флик обаче той си възвърна позициите и отново е ключова фигура в отбора.

Опитният стрелец защитава цветовете на германския колос от далечната 2008 година. Той може да се похвали с цели 521 изиграни мача за първия тим, в които се е отчел с 195 точни попадения.

И двете страни подписаха този договор с наистина добро чувство. Сигурен съм, че след като започнем да играем отново, ще продължим да бъдем много успешни. Това е моята мотивация. За мен приоритет номер едно бе да удължа договора си с Байерн. Клубът се чувстваше по същия начин. Вече съм тук около две трети от живота си, така че не можеш да кажеш, че клубът и аз просто сме заедно по инерция. Ние се борим един за друг. Този клуб е моята страст. Щастлив съм, че ще бъда тук и ще дам всичко от себе си както на терена, така и извън него„, сподели Мюлер пред клубния сайт.

bookmakers365.com ви предоставя информация за най-атрактивните бонуси и промоции от водещите букмейкъри в света.

Разберете къде е най-горещата бонусна или промоционална оферта, напълно безплатно. Можете да следите най-добрите оферти за спортни и казино бонуси на bonus-bet.net и bonus-bet.info

bookmakers365 сравнява, преглежда и класира сайтовете за онлайн залагания и офертите им в ползва на играчите. Нашата мисията е да сравняваме водещите брандове – стари и нови – да видим какво точно могат да Ви предложат. Разгледайте класацията и изберете букмейкър, който подхожда на вашите нужди. bookmakers365

bookmakers365 ежедневно обновява класацията си за топ букмейкъри, която може да следите ТУК! Можете да вземете бонус към утвърдени букмейкъри напълно безплатно, директно през сайта.

Вземете своя НОВ БОНУС още сега!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *