Славия Мозир срещу Городея на Стадион Юност

Славия Мозир срещу Городея на стадион „Юност“ в Мозир в петък за мач от 10-ия кръг в беларуската лига. И двете страни са съседи в долната половина на класирането, като Славия заема 11-о място с 11 точки, докато Городежа е на 12-то място със същия брой точки, но по-лоша разлика в головете.

Славия Мозир

Славия Мозир загуби с 2: 0 гостуването си в Шахтьор Солигорск миналата неделя. След като спечели 3 от началните 4 кръга, Славия влезе в отрицателна серия и успя да триумфира само веднъж в следващите седем срещи.

Городея

Городея загуби с 3: 1 на гости в Жодино в петък и сега е на бягство от четири мача без победа. Основните проблеми на отбора са в атакуващия отдел, тъй като играчите на Городея не успяха да отбележат повече от един гол във всеки от последните девет мача.

Славия Мозир срещу Городея на Стадион Юност

Славия Мозир и Городея са се срещали точно 11 пъти в историята, като всичките единадесет са играни през последното десетилетие. Gorodeja са непобедени в последните три мача и в бягство от две победи отзад в сблъсъците на H2H. Последните мачове се оказаха скучни и ниски оценки, тъй като всички от последните пет срещи бяха под 1,5 гола и разбираемо никой от тези свидетели на голове в двата края.

bookmakers365.com ви предоставя информация за най-атрактивните бонуси и промоции от водещите букмейкъри в света.

Разберете къде е най-горещата бонусна или промоционална оферта, напълно безплатно. Можете да следите най-добрите оферти за спортни и казино бонуси на bonus-bet.net и bonus-bet.info

bookmakers365 сравнява, преглежда и класира сайтовете за онлайн залагания и офертите им в ползва на играчите. Нашата мисията е да сравняваме водещите брандове – стари и нови – да видим какво точно могат да Ви предложат. Разгледайте класацията и изберете букмейкър, който подхожда на вашите нужди. bookmakers365

bookmakers365 ежедневно обновява класацията си за топ букмейкъри, която може да следите ТУК! Можете да вземете бонус към утвърдени букмейкъри напълно безплатно, директно през сайта.

Вземете своя НОВ БОНУС още сега!

bookmakers365.com

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *