Севиля се интересува от Луис Алберто

Севиля се интересува от Луис Алберто. Това разкри агентът на халфа и добави, че андалусийци не са пращали оферта за бившия си играч.

Севиля иска да си върне испанския национал Луис Алберто, но клубът от Ла Лига все още не е материализирал интереса си в конкретно предложение, разкри личният агент на полузащитника Алваро Торес. Торес каза също, че неговия клиент е фокусиран единствено върху настоящия си клуб Лацио.

27-годишният Алберто се радва на отлична форма през този сезон, като има на сметката си пет гола и 14 асистенции в 30 изиграни мача за „орлите“ във всички турнири. От няколко месеца в медиите се коментира, че той може да се завърне в Севиля, където започна пътя му в професионалния футбол.

Луис Алберто е един от най-добрите играчи в Серия А. Той е напълно свързан с Лацио, и двете страни искат да удължат настоящия му договор. Вярно е, че Севиля проявява интерес към него през последните няколко месеца, но този интерес не се е превърнал в конкретно предложение. В момента се фокусираме само върху възобновяването на мачовете за Лацио„, коментира Торес пред Estadio Deportivo.

bookmakers365.com ви предоставя информация за най-атрактивните бонуси и промоции от водещите букмейкъри в света.

Разберете къде е най-горещата бонусна или промоционална оферта, напълно безплатно. Можете да следите най-добрите оферти за спортни и казино бонуси на bonus-bet.net и bonus-bet.info

bookmakers365 сравнява, преглежда и класира сайтовете за онлайн залагания и офертите им в ползва на играчите. Нашата мисията е да сравняваме водещите брандове – стари и нови – да видим какво точно могат да Ви предложат. Разгледайте класацията и изберете букмейкър, който подхожда на вашите нужди. bookmakers365

bookmakers365 ежедневно обновява класацията си за топ букмейкъри, която може да следите ТУК! Можете да вземете бонус към утвърдени букмейкъри напълно безплатно, директно през сайта.

Вземете своя НОВ БОНУС още сега!

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *