Полуфиналите за Купата на Германия – Отложени

Полуфиналите за Купата на Германия – Отложени. Тя бяха насрочени за 21 и 22 април.

Полуфиналите бяха отложени заради пандемията от коронавирус. На 21 април Байерн Мюнхен трябваше да играе с Айнтрахт Франкфурт, а 22 април Байер Леверкузен трябваше да се срещне със Заарбрюкен.

Футбола почти по целия свят в момента е отложен, така че отлагането на полуфиналите за Купата на Германия беше формалност. Мачовете от Бундеслигата и Втора Бундеслига са преустановени до края на април.

bookmakers365.com ви предоставя информация за най-атрактивните бонуси и промоции от водещите букмейкъри в света.

Разберете къде е най-горещата бонусна или промоционална оферта, напълно безплатно. Можете да следите най-добрите оферти за спортни и казино бонуси на bonus-bet.net и bonus-bet.info

bookmakers365 сравнява, преглежда и класира сайтовете за онлайн залагания и офертите им в ползва на играчите. Нашата мисията е да сравняваме водещите брандове – стари и нови – да видим какво точно могат да Ви предложат. Разгледайте класацията и изберете букмейкър, който подхожда на вашите нужди. bookmakers365

bookmakers365 ежедневно обновява класацията си за топ букмейкъри, която може да следите ТУК! Можете да вземете бонус към утвърдени букмейкъри напълно безплатно, директно през сайта.

Вземете своя НОВ БОНУС още сега!

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *