Обвиниха Меси за провала на Коутиньо

Обвиниха Меси за провала на Коутиньо. Не е лесно да се интегрираш в състав, в който отговорността и аплодисментите са само за един играч, изтъкна Ривалдо.

Бившият кавалер на „Златната топка“ Ривалдо смята, че частична вина за невъзможността на Филипе Коутиньо да се наложи в Барселона носи лидерът на тима Лионел Меси.

Коутиньо подсили „каталунците“ през зимата на 2018 г. с трансфер от Ливърпул срещу умопомрачителните 142 млн. паунда. Бразилският офанзивен футболист обаче така и не успя да блесне истински на „Камп Ноу“ и през този сезон бе отдаден под наем на Байерн Мюнхен.

Ривалдо винаги е знаел, че Коутиньо притежава всичко необходимо, за да бъде ключова фигура в Барселона, но присъствието на Меси в състава е направила задачата му да се изяви почти невъзможна.

Винаги съм вярвал, че Коутиньо има качествата да успее в Барселона, но нещата отнеха твърде много време и двете страни се разбраха за трансфер в Байерн Мюнхен. Разочарован съм, че той не успя да си извоюва място сред титулярите, но може би към края беше изгубил увереността си и избра да отиде в друг клуб, където да възвърне формата си от Ливърпул. Не е лесно да си намериш мястото в отбор, в който Лионел Меси винаги поема отговорността и обира аплодисментите. Може би, търпението на Коутиньо не стигна, за да се наложи в тази ситуация. Трудно е да блестиш в един отбор с Меси“, каза Ривалдо, цитиран от Тhe Mirror.

По-рано бившият бразилски национал посъветва своя сънародник да подсили редиците на Челси, ако наистина лондончани проявяват интерес към услугите му, както се пише в медиите.

bookmakers365.com ви предоставя информация за най-атрактивните бонуси и промоции от водещите букмейкъри в света.

Разберете къде е най-горещата бонусна или промоционална оферта, напълно безплатно. Можете да следите най-добрите оферти за спортни и казино бонуси на bonus-bet.net и bonus-bet.info

bookmakers365 сравнява, преглежда и класира сайтовете за онлайн залагания и офертите им в ползва на играчите. Нашата мисията е да сравняваме водещите брандове – стари и нови – да видим какво точно могат да Ви предложат. Разгледайте класацията и изберете букмейкър, който подхожда на вашите нужди. bookmakers365

bookmakers365.com ежедневно обновява класацията си за топ букмейкъри, която може да следите ТУК! Можете да вземете бонус към утвърдени букмейкъри напълно безплатно, директно през сайта.

Вземете своя НОВ БОНУС още сега!

bookmakers365.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *