Нюкасъл срещу Бърнли на Ст Джеймс

Отборите на Нюкасъл срещу Бърнли ще се изправят един срещу друг в събота на Сейнт Джеймс Парк за мач от 4-ия кръг на Висшата лига. В момента Свраките са на 10-а позиция в класирането с четири точки, докато The Clarets са на 18-та позиция и все още не са записали първите си точки.

Нюкасъл

В сряда Нюкасъл успя да премине до четвъртфиналите на купата на EFL след равенство 1: 1 с Нюпорт в редовното време и триумф 5: 4 при дузпи.

Бърнли

Бърнли беше нокаутиран от купата на ЕФЛ от Манчестър Сити в сряда след тежко домакинско поражение с 0: 3.

Нюкасъл срещу Бърнли на Ст Джеймс

Нюкасъл и Бърнли се срещнаха за последно през февруари, но няма много какво да се каже за мача, тъй като завърши със скучно равенство без цели. Екипите се срещнаха общо осем пъти, като всичките осем се проведоха през последното десетилетие. Само една от тези игри беше спечелена от гостуващите страни. Обикновено тези сблъсъци H2H са с нисък резултат, като всяка страна успява да отбележи повече от два гола само по отделен повод, когато завърши при равенство 3: 3. Това беше единственият случай, когато Бърнли вкара повече от един гол срещу Нюкасъл. Само една от последните пет срещи даде над 2,5 гола, докато две бяха свидетели на голове в двата края.

bookmakers365.com ви предоставя информация за най-атрактивните бонуси и промоции от водещите букмейкъри в света.

Разберете къде е най-горещата бонусна или промоционална оферта, напълно безплатно. Можете да следите най-добрите оферти за спортни и казино бонуси на bonus-bet.net и bonus-bet.info с efbet liga.

bookmakers365 сравнява, преглежда и класира сайтовете за онлайн залагания и офертите им в ползва на играчите. Нашата мисията е да сравняваме водещите брандове – стари и нови – да видим какво точно могат да Ви предложат. Разгледайте класацията и изберете букмейкър, който подхожда на вашите нужди. bookmakers365

bookmakers365 ежедневно обновява класацията си за топ букмейкъри, която може да следите ТУК! Можете да вземете бонус към утвърдени букмейкъри напълно безплатно, директно през сайта на ефбет лига.

Вземете своя НОВ БОНУС още сега!

bookmakers365.com

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *