Нов треньор на Алианц Арена

Нов треньор на Алианц Арена. Бившият голмайстор на Байерн Мирослав Клозе ще асистира на Ханзи Флик през следващия сезон.

Байерн Мюнхен обяви назначението на Мирослав Клозе за асистент на наставника Ханзи Флик. Бившия стрелец на „баварците“ е подписал едногодишен договор, влизащ в сила от 1 юли.

През последните две години Клозе изпълняваше ролята на треньор на отбора на Байерн до 17 години, като през 2019 година изведе момчетата си до титлата в лига Юг/Югозапад.

41-годишната легенда „окачи обувките на пирона“ през 2016 г. В кариерата си той защитава цветовете на „баварците“ между 2007 и 2011 г., като за този период се разписа 53 пъти в 150 срещи. Освен това той е играл още за Кайзерслаутерн, Вердер Бремен и италианския Лацио.

Клозе е рекордьор по отбелязани голове (16) на Световни първенства и е носител на отличието с Германия през 2014 г. Бившият стрелец е най-резултатният футболист в историята на Бундестима, имайки 71 попадения в 137 мача.

Много сме щастливи, че Миро реши да направи прехода от юношеския към професионалния отбор на Байерн. Той е най-успелият германски нападател в последните 15-20 години. Убеден съм, че нашите нападатели ще имат особена полза от работата си с него. Също така той беше предпочитания кандидат от нашият треньор Ханзи Флик„, заяви президентът на Байерн Карл-Хайнц Румениге.

bookmakers365.com ви предоставя информация за най-атрактивните бонуси и промоции от водещите букмейкъри в света.

Разберете къде е най-горещата бонусна или промоционална оферта, напълно безплатно. Можете да следите най-добрите оферти за спортни и казино бонуси на bonus-bet.net и bonus-bet.info

bookmakers365 сравнява, преглежда и класира сайтовете за онлайн залагания и офертите им в ползва на играчите. Нашата мисията е да сравняваме водещите брандове – стари и нови – да видим какво точно могат да Ви предложат. Разгледайте класацията и изберете букмейкър, който подхожда на вашите нужди. bookmakers365

bookmakers365 ежедневно обновява класацията си за топ букмейкъри, която може да следите ТУК! Можете да вземете бонус към утвърдени букмейкъри напълно безплатно, директно през сайта.

Вземете своя НОВ БОНУС още сега!

bookmakers365.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *