Меси настоява Неймар да се завърне на „Камп Ноу“

Меси настоява Неймар да се завърне на „Камп Ноу“. Това твърди бившият президентът на Барселона Сандро Росел.

Сандро Росел твърди, че Лионел Меси държи Неймар отново да облече екипа на Барселона. Неймар пристигна на „Камп Ноу“ през 2013 г., когато именно Росел заемаше президентския пост.

Бразилският техничар заби 105 гола в 186 мача за „каталунците“ и оформи страховито трио в атака с Меси и Луис Суарес, преди ПСЖ да го направи най-скъпият футболист в света с трансфер на стойност 222 млн. евро през лятото на 2017 г.

С екипа на „каталунците“ техничарят стана два пъти шампион на Испания, спечели три Купи на краля, Суперкупата на Испания, Шампионската лига, Суперкупата на УЕФА и трофея от Световната клубно първенство.

Откакто напусна обаче Неймар всекидневно е спряган със завръщане в клуба, а през миналото лято се разяри истинска трансферна сага около бъдещето му, но до сделка по оста Париж-Барселона така и не се стигна.

Меси, който е най-добрият футболист в историята на футбола, е много умен и иска да има около себе си и другите водещи играчи, за да спечели всичко. Ако аз бях президент на Барселона, отново бих привлякъл Неймар, но с договор, в който са заложени спортни и обществени резултати, както и да бъде задължен да се държи добре„, каза Росел пред Mundo Deportivo.

28-годишният Неймар може да се похвали с 69 попадения в 80 мача за ПСЖ. От началото на престоя си на „Парк де Пренс“ той е двукратен шампион на Франция, завоюва Купата на Франция, Купата на лигата и Суперкупата на страната.

Тези дни във водеща италианска медия излязоха информации, че ръководството на ПСЖ възнамерява да задържи своята мегазвезда с нов договор. Според твърденията парижани ще предложат петгодишен контракт на кариоката с годишно възнаграждение от около 38 млн. евро.

bookmakers365.com ви предоставя информация за най-атрактивните бонуси и промоции от водещите букмейкъри в света.

Разберете къде е най-горещата бонусна или промоционална оферта, напълно безплатно. Можете да следите най-добрите оферти за спортни и казино бонуси на bonus-bet.net и bonus-bet.info

bookmakers365 сравнява, преглежда и класира сайтовете за онлайн залагания и офертите им в ползва на играчите. Нашата мисията е да сравняваме водещите брандове – стари и нови – да видим какво точно могат да Ви предложат. Разгледайте класацията и изберете букмейкър, който подхожда на вашите нужди. bookmakers365

bookmakers365.com ежедневно обновява класацията си за топ букмейкъри, която може да следите ТУК! Можете да вземете бонус към утвърдени букмейкъри напълно безплатно, директно през сайта.

Вземете своя НОВ БОНУС още сега!

gambalinghouse.org

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *