Маритимо срещу Сетубал на Барейрос

Маритимо срещу Сетубал ще се изправят един срещу друг в четвъртък за мач от 25-ия кръг в Примера Лига. И двете страни са в долната половина на класирането, като Сетубал заема 12-то място в момента на 28 точки, докато Маритимо са на 15-та позиция с четири точки по-малко от следващите си опоненти.

Маритимо

Маритимо загуби всеки от последните си три мача преди неочакваната почивка, като вкара само един гол в процеса. Лошата форма на отбора бе подчертана от рекордите на Маритимо за само една победа от последните им девет мача.

Сетубал

Само един от последните девет мача на Сетубал завърши с победа за домакините, докато гостуващите отбори записаха пет триумфа за процеса. Те не успяха да отбележат повече от гол в последните шест изхода.

Маритимо срещу Сетубал на Барейрос

Последните сблъсъци на H2H между Маритимо и Сетубал бяха с нисък резултат, тъй като всяка от последните три срещи доведе до 1,5 гола. Маритимо не успя да спечели нито един от тези три мача, като загуби два пъти със същия резултат 1: 0 и спечели безцелно равенство в най-новия.

bookmakers365.com ви предоставя информация за най-атрактивните бонуси и промоции от водещите букмейкъри в света.

Разберете къде е най-горещата бонусна или промоционална оферта, напълно безплатно. Можете да следите най-добрите оферти за спортни и казино бонуси на bonus-bet.net и bonus-bet.info

bookmakers365 сравнява, преглежда и класира сайтовете за онлайн залагания и офертите им в ползва на играчите. Нашата мисията е да сравняваме водещите брандове – стари и нови – да видим какво точно могат да Ви предложат. Разгледайте класацията и изберете букмейкър, който подхожда на вашите нужди. bookmakers365

bookmakers365 ежедневно обновява класацията си за топ букмейкъри, която може да следите ТУК! Можете да вземете бонус към утвърдени букмейкъри напълно безплатно, директно през сайта.

Вземете своя НОВ БОНУС още сега!

bookmakers365.com

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *