Ман Сити срещу Ливърпул на Етихад

Ман Сити срещу Ливърпул на стадион „Етихад“ в четвъртък за мач от 32-ия кръг във Висшата лига. Играта ще символизира преминаването на факлата, тъй като Сити бяха заменени от мястото им като английски шампиони от червените, които бяха гарантирани титлата след отпадането на Сити в Челси. Ливърпул държат преднина с 23 точки в началото на класирането над следващите си опоненти.

Ман Сити

Манчестър Сити се класира за полуфиналите на Купата на ФА след победа с 0: 2 в Нюкасъл миналата неделя.

Ливърпул

Ливърпул разгроми Кристал Палас с 4: 0 миналата сряда, записвайки първата си победа за последните 3 месеца.

Ман Сити срещу Ливърпул на Етихад

Ливърпул спечели с 3: 1 у дома първата среща за настоящата кампания във Висшата лига. Преди това Манчестър Сити бяха непобедени в три последователни сблъсъка с H2H, записвайки две равенства и победа между тях. Всъщност това е единствената победа на Манчестър в последните осем мача. В предишните девет срещи между двете страни е регистриран само един жребий. Три от последните пет мача са имали над 2,5 гола, като четири са свидетели на голове и в двата края.

bookmakers365.com ви предоставя информация за най-атрактивните бонуси и промоции от водещите букмейкъри в света.

Разберете къде е най-горещата бонусна или промоционална оферта, напълно безплатно. Можете да следите най-добрите оферти за спортни и казино бонуси на bonus-bet.net и bonus-bet.info с efbet liga.

bookmakers365 сравнява, преглежда и класира сайтовете за онлайн залагания и офертите им в ползва на играчите. Нашата мисията е да сравняваме водещите брандове – стари и нови – да видим какво точно могат да Ви предложат. Разгледайте класацията и изберете букмейкър, който подхожда на вашите нужди. bookmakers365

bookmakers365 ежедневно обновява класацията си за топ букмейкъри, която може да следите ТУК! Можете да вземете бонус към утвърдени букмейкъри напълно безплатно, директно през сайта на ефбет лига.

Вземете своя НОВ БОНУС още сега!

bookmakers365.com

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *