Магуайър заяви високи амбиции

Магуайър заяви високи амбиции. Юнайтед иска да се бори за трофеи, а не само за място в Шампионската лига, каза бранителят.

Манчестър Юнайтед няма да се задоволи само с класиране в топ 4 на Висшата лига, а ще се стреми да се върне в битката за големите трофеи, заяви централният защитник на тима Хари Магуайър. Английският национал вярва, че „червените дяволи“ са на верния път при сегашния мениджър Оле Гунар Солскяер.

Магуайър и компания са далеч от лидера във Висшата лига Ливърпул през настоящия сезон, изоставайки с цели 37 точки от „мърсисайдци“. Те обаче са въвлечени в битка за топ 4 и се намират на пето място в таблицата на три точки от четвъртия Челси.

„Мисля, че можете да видите, че от началото на сезона изглеждаме доста повече като отбор. Виждаме къде искаме да стигнем, накъде сме се запътили. Помня, че когато дойдох в Манчестър Юнайтед, Оле ми каза, че това е цял процес на изграждане, но и че ще достигнем там, където сме се запътили. Не ме разбирайте погрешно, има много аспекти, които трябва да подобрим, за да стигнем до върха, на който искаме да бъдем. Не искаме да се борим за тези места, които дават право на участие в Шампионска лига, искаме да се борим за титли“, каза Магуайър пред Sky Sports.

bookmakers365.com ви предоставя информация за най-атрактивните бонуси и промоции от водещите букмейкъри в света.

Разберете къде е най-горещата бонусна или промоционална оферта, напълно безплатно. Можете да следите най-добрите оферти за спортни и казино бонуси на bonus-bet.net и bonus-bet.info

bookmakers365 сравнява, преглежда и класира сайтовете за онлайн залагания и офертите им в ползва на играчите. Нашата мисията е да сравняваме водещите брандове – стари и нови – да видим какво точно могат да Ви предложат. Разгледайте класацията и изберете букмейкър, който подхожда на вашите нужди. bookmakers365

bookmakers365.com ежедневно обновява класацията си за топ букмейкъри, която може да следите ТУК! Можете да вземете бонус към утвърдени букмейкъри напълно безплатно, директно през сайта.

Вземете своя НОВ БОНУС още сега!

gambalinghouse.org

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *