Леверкузен срещу Мюнхен на Олимпия

OlympiaStadion в Берлин ще посрещне отборите на Леверкузен срещу Мюнхен в събота за финалния мач на DFB Pokal Cup. На път към трофейния десант Байер елиминира Щутгарт, Юнион Берлин и Саарбрюкен, докато баварските гиганти трябваше да се справят с Хофенхайм, Шалке и Айнтрахт Франкфурт.

Леверкузен

Байер Леверкузен спечели последната си среща в лигата със стройно резултат 1: 0 над гостуващия Майнц.

Мюнхен

Байерн Мюнхен спечели всичките си 10 срещи в Бундеслигата след рестарта na кампанията. в средата на май.

Леверкузен срещу Мюнхен на Олимпия

Двата отбора се срещнаха преди по-малко от месец в сблъсък на Бундеслигата в Леверкузен, който завърши с победа на Байерн с 2: 4. Сега и двете от последните две срещи завършиха с победи за гостуващите отбори, тъй като Байер триумфира с 1: 2 на Allianz Arena в Мюнхен, още през ноември 2019 г. В предишните седем сблъсъка за H2H не е регистрирано равенство. Всяка от тези седем мача имаше над 2,5 гола и също беше свидетел на голове в двата края.

bookmakers365.com ви предоставя информация за най-атрактивните бонуси и промоции от водещите букмейкъри в света.

Разберете къде е най-горещата бонусна или промоционална оферта, напълно безплатно. Можете да следите най-добрите оферти за спортни и казино бонуси на bonus-bet.net и bonus-bet.info с efbet liga.

bookmakers365 сравнява, преглежда и класира сайтовете за онлайн залагания и офертите им в ползва на играчите. Нашата мисията е да сравняваме водещите брандове – стари и нови – да видим какво точно могат да Ви предложат. Разгледайте класацията и изберете букмейкър, който подхожда на вашите нужди. bookmakers365

bookmakers365 ежедневно обновява класацията си за топ букмейкъри, която може да следите ТУК! Можете да вземете бонус към утвърдени букмейкъри напълно безплатно, директно през сайта на ефбет лига.

Вземете своя НОВ БОНУС още сега!

bookmakers365.com

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *