Как изглежда новата реалност на футбола в Бундеслига?

Как изглежда новата реалност на футбола в Бундеслига? Германската Бундеслига се поднови в събота и даде поглед върху това как може да изглежда Висшата лига и другите топ лиги, ако се завърнат.

Южна Корея К лига стартира миналия уикенд, докато някои по-малки лиги като Беларус и Никарагуа никога не са спирали – но това беше първият елитен футбол за повече от два месеца заради пандемията..

И така, как изглеждаше футболът през май 2020 г. – игран при затворени врати и с известно социално дистанциране? Как изглежда новата реалност на футбола в Бундеслига?

Отборите пристигнаха в няколко автобуси, така че играчите да могат да се отдалечат социално по време на пътуването до играта. Всички играчи и персонал бяха карантирани в екипни хотели през цялата седмица и редовно се тестват за коронавирус.

Докато излизаха от автобусите, те носеха маски на път към терена. Други хора, които посещават игрите, включително медиите, провериха температурите си.

bookmakers365.com ви предоставя информация за най-атрактивните бонуси и промоции от водещите букмейкъри в света.

Разберете къде е най-горещата бонусна или промоционална оферта, напълно безплатно. Можете да следите най-добрите оферти за спортни и казино бонуси на bonus-bet.net и bonus-bet.info

bookmakers365 сравнява, преглежда и класира сайтовете за онлайн залагания и офертите им в ползва на играчите. Нашата мисията е да сравняваме водещите брандове – стари и нови – да видим какво точно могат да Ви предложат. Разгледайте класацията и изберете букмейкър, който подхожда на вашите нужди. bookmakers365

bookmakers365 ежедневно обновява класацията си за топ букмейкъри, която може да следите ТУК! Можете да вземете бонус към утвърдени букмейкъри напълно безплатно, директно през сайта.

Вземете своя НОВ БОНУС още сега!

bookmakers365.com

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *