Залог без риск до 50 лв в Palms Bet

Залог без риск до 50 лв в Palms Bet за срещата ЛА Клипърс – ЛА Лейкърс.

bookmakers365.com ви предоставя информация за най-атрактивните бонуси и промоции от водещите букмейкъри в света.

Разберете къде е най-горещата бонусна или промоционална оферта, напълно безплатно. Можете да следите най-добрите оферти за спортни и казино бонуси на bonus-bet.net и bonus-bet.info 

bookmakers365 сравнява, преглежда и класира сайтовете за онлайн залагания и офертите им в ползва на играчите. Нашата мисията е да сравняваме водещите брандове – стари и нови – да видим какво точно могат да Ви предложат. Разгледайте класацията и изберете букмейкър, който подхожда на вашите нужди.bookmakers365

PalmsBet са сравнително нови в света на спортните залагания, но определено се ориентират добре. Покриват основните спортове и имат чудесни бонуси. Мобилната версия на PalmsBet е абсолютно функционална и пълна. Лесно можете да я използвате през браузъра на мобилното устроиство или таблета.

bookmakers365 ежедневно обновява класацията си за топ букмейкъри, която може да следите тук! Можете да изискате бонус към утвърдени букмейкъри напълно безплатно, директно през сайта.

Вземете своя нов бонус още сега! bet

Направете единичен залог на избран от Вас маркет на стойност 5 или повече лева на срещата ЛА Клипърс – ЛА Лейкърс и Palms Bet ще го застрахова на 100% до 50 лв. в случай, че не бъде печеливш.

Промоцията е активна за всички потребители на Palms Bet. Промоцията важи само за срещата ЛА Клипърс – ЛА Лейкърс, която ще се състои на 2019.23.10 от 05:30 часа.

Бонусът е безплатен залог на стойност 100% от вашия непечеливш залог. За да се класирате за Безплатен Залог, трябва да имате направен единичен залог от минимум 5 лв. преди или по време на срещата. Минималната сума на безплатния залог е 5 лв.

Всички залози трябва да са поставени с реални средства, за да се класират за промоцията.

 

за Залог без риск до 50 лв в Palms Bet важат правила и условия

bookmakers365.com

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *