Елче срещу Реал Сосиедад на Мартинез

Елче срещу Реал Сосиедад ще пътува до Естадио Мануел Мартинес Валеро, за да се изправи срещу Елче в събота за срещата си от 3-ия кръг на Ла Лига. Домакините в тази игра тепърва ще играят в лигата, тъй като мачовете им са отложени и са на 14 място в класирането без точки, докато Реал Сосиедад е на 9 място с две.

Елче

Последният мач на Елче беше за трофея на Джоан Гампер срещу Барселона, който отборът загуби с 1: 0 в събота.

Реал Сосиедад

Реал Сосиедад се изправи срещу Реал Мадрид на 20/09 на стадион Реале Сегурос в мач от 2-ри кръг на Ла Лига.

Елче срещу Реал Сосиедад на Мартинез

Двата отбора се срещнаха за последно преди пет години през 2015 г., когато Елче записа тънка победа с 1: 0 над Реал Сосиедад. В книгите по история са записани десет сблъсъка с H2H, като Real Sociedad има леко предимство, печелейки четири и губейки три пъти. Само две от срещите бяха спечелени от гостуващите страни, докато отборите, играещи у дома, триумфираха пет пъти. Три от последните пет мача дадоха над 2,5 гола, като два бяха свидетели на голове в двата края.

bookmakers365.com ви предоставя информация за най-атрактивните бонуси и промоции от водещите букмейкъри в света.

Разберете къде е най-горещата бонусна или промоционална оферта, напълно безплатно. Можете да следите най-добрите оферти за спортни и казино бонуси на bonus-bet.net и bonus-bet.info с efbet liga.

bookmakers365 сравнява, преглежда и класира сайтовете за онлайн залагания и офертите им в ползва на играчите. Нашата мисията е да сравняваме водещите брандове – стари и нови – да видим какво точно могат да Ви предложат. Разгледайте класацията и изберете букмейкър, който подхожда на вашите нужди. bookmakers365

bookmakers365 ежедневно обновява класацията си за топ букмейкъри, която може да следите ТУК! Можете да вземете бонус към утвърдени букмейкъри напълно безплатно, директно през сайта на ефбет лига.

Вземете своя НОВ БОНУС още сега!

bookmakers365.com

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *