Дортмунд 1-0 Херта Берлин

Дортмунд 1-0 Херта Берлин. Емре Кан вкара победител във второто полувреме, тъй като Борусия Дортмунд запази тънки надежди за спечелването на титлата в Бундеслигата, като постигна победа над Херта Берлин.

Бившият нападател на Ливърпул може да влезе от ръба на района, следвайки главата на Джулиан Бранд надолу към пътя му.

Thorgan Hazard се отсече широко, но Дортмунд – без контузен нападател Ерлинг Браут Халанд – не успя да създаде ясни шансове през първото полувреме. Джадън Санчо трябваше да е с мрежи, но страничен крак, широк от шест ярда.

Херта можеше да поведе сами, но Александър Есвайн се стрелна точно от далечния ъгъл от ъгъла. Дортмунд са на седем точки зад Байерн Мюнхен, който победи Байер Леверкузен с 4: 2, но лидерите в лигата имат нужда само от две победи от четири мача, за да гарантират осма права корона на Бундеслигата.

bookmakers365.com ви предоставя информация за най-атрактивните бонуси и промоции от водещите букмейкъри в света.

Разберете къде е най-горещата бонусна или промоционална оферта, напълно безплатно. Можете да следите най-добрите оферти за спортни и казино бонуси на bonus-bet.net и bonus-bet.info с efbet liga.

bookmakers365 сравнява, преглежда и класира сайтовете за онлайн залагания и офертите им в ползва на играчите. Нашата мисията е да сравняваме водещите брандове – стари и нови – да видим какво точно могат да Ви предложат. Разгледайте класацията и изберете букмейкър, който подхожда на вашите нужди. bookmakers365

bookmakers365 ежедневно обновява класацията си за топ букмейкъри, която може да следите ТУК! Можете да вземете бонус към утвърдени букмейкъри напълно безплатно, директно през сайта на ефбет лига.

Вземете своя НОВ БОНУС още сега!

bookmakers365.com

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *