Дзюба мечтае да заиграе в Реал

Дзюба мечтае да заиграе в Реал. Руският национал сподели, че е привърженик на испанския отбор още от дете.

Нападателят на Зенит Санкт Петербург –  Артьом Дзюба разкри, че детската му мечта е да облече екипа на гранда Реал Мадрид. Той следи „лос бланкос“ още от времената, когато в отбора се подвизаха имена като Раул, Роберто Карлош и настоящия настаник на първия тим Зинедин Зидан.

31-годишният Дзюба досега не е играл за чуждестранен клуб. За националния си отбор той има 24 гола и 42 изиграни мача, като беше една от ключовите фигури в състава на Станислав Черчесов по време на Мондиал 2018.

Още от дете съм фен на Реал Мадрид. В мечтите си съм си представял, че играя за този клуб. Харесвах ги заради невероятното поколение на Бекъм, Зидан, Раул, Роберто Карлош,Фиго, Гути и останалите„, каза стрелецът в интервю за Матч ТВ.

Дзюба е топ реализатор на Зенит през настоящата кампания, като може да се похвали 13 гола и девет асистенции в 21 мача в руската Висша лига. Тимът на Сергей Семак е лидер във временното класиране с комфортен аванс от девет точки пред втория Краснодар.

bookmakers365.com ви предоставя информация за най-атрактивните бонуси и промоции от водещите букмейкъри в света.

Разберете къде е най-горещата бонусна или промоционална оферта, напълно безплатно. Можете да следите най-добрите оферти за спортни и казино бонуси на bonus-bet.net и bonus-bet.info

bookmakers365 сравнява, преглежда и класира сайтовете за онлайн залагания и офертите им в ползва на играчите. Нашата мисията е да сравняваме водещите брандове – стари и нови – да видим какво точно могат да Ви предложат. Разгледайте класацията и изберете букмейкър, който подхожда на вашите нужди. bookmakers365

bookmakers365 ежедневно обновява класацията си за топ букмейкъри, която може да следите ТУК! Можете да вземете бонус към утвърдени букмейкъри напълно безплатно, директно през сайта.

Вземете своя НОВ БОНУС още сега!

gambalinghouse.org

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *