Германия срещу Швейцария в Кьолн

Германия срещу Швейцария, за да се изправи срещу Германия за мач от 4-ия кръг на турнира на Лигата на нациите във вторник. Германците са на 2-ро място в класирането в Лига А, група 4 с пет точки, докато швейцарците са на последното 4-то място с една точка.

Германия

Германия претендира и за трите точки, след като се наложи с 1: 2 при гостуването си в Украйна в събота.

Швейцария

Швейцария загуби гостуването си в Испания в събота, слизайки с тънкия 1: 0.

Германия срещу Швейцария в Кьолн

Двете нации се изправиха една срещу друга преди малко повече от месец и споделиха точките след застой 1: 1 в парка „Сейнт Якоб“ в Базел. Швейцарският отбор е непобеден в последните два сблъсъка H2H, след като спечели предишния през 2012 г. с резултат 5: 3. Преди тези два мача германците бяха в серия от три поредни победи и без загуба в шест последователни срещи. Три от последните пет срещи дадоха над 2,5 гола, а също и три очевидни гола в двата края.

bookmakers365.com ви предоставя информация за най-атрактивните бонуси и промоции от водещите букмейкъри в света.

Разберете къде е най-горещата бонусна или промоционална оферта, напълно безплатно. Можете да следите най-добрите оферти за спортни и казино бонуси на bonus-bet.net и bonus-bet.info с efbet liga.

bookmakers365 сравнява, преглежда и класира сайтовете за онлайн залагания и офертите им в ползва на играчите. Нашата мисията е да сравняваме водещите брандове – стари и нови – да видим какво точно могат да Ви предложат. Разгледайте класацията и изберете букмейкър, който подхожда на вашите нужди. bookmakers365

bookmakers365 ежедневно обновява класацията си за топ букмейкъри, която може да следите ТУК! Можете да вземете бонус към утвърдени букмейкъри напълно безплатно, директно през сайта на ефбет лига.

Вземете своя НОВ БОНУС още сега!

bookmakers365.com

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *