Бърнли срещу Саутхямптън на Търф

Бърнли срещу Саутхямптън ще се срещнат в събота на стадион Търф Мур за мач от 3-ия кръг на Висшата лига. И двете страни са в долната половина на класирането, като Клерс седят на 14-то място, а Светите на 19-то, без точки и разделени само с голова разлика.

Бърнли

Бърнли е до 1/8-финалите на EFL Cup след победа с 2: 0 на гости в Милуол в сряда.

Саутхямптън

Саутхемптън завърши миналия сезон във Висшата лига без загуба в седем поредни мача, но загуби всичките си три срещи от началото на новата кампания.

Бърнли срещу Саутхямптън на Търф

Бърнли се наложи с 1: 2 над Саутхемптън, когато двете страни се изправиха един срещу друг за последен път в Сейнт Мери през февруари тази година. Клерците спечелиха и двата последни двубоя H2H и са непобедени в седем последователни срещи със светиите. Само един от последните шест и два от последните петнадесет мача завършиха с победа за гостуващите отбори. Две от последните пет срещи бяха с над 2,5 гола, докато три бяха свидетели на голове в двата края.

bookmakers365.com ви предоставя информация за най-атрактивните бонуси и промоции от водещите букмейкъри в света.

Разберете къде е най-горещата бонусна или промоционална оферта, напълно безплатно. Можете да следите най-добрите оферти за спортни и казино бонуси на bonus-bet.net и bonus-bet.info с efbet liga.

bookmakers365 сравнява, преглежда и класира сайтовете за онлайн залагания и офертите им в ползва на играчите. Нашата мисията е да сравняваме водещите брандове – стари и нови – да видим какво точно могат да Ви предложат. Разгледайте класацията и изберете букмейкър, който подхожда на вашите нужди. bookmakers365

bookmakers365 ежедневно обновява класацията си за топ букмейкъри, която може да следите ТУК! Можете да вземете бонус към утвърдени букмейкъри напълно безплатно, директно през сайта на ефбет лига.

Вземете своя НОВ БОНУС още сега!

bookmakers365.com

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *