Бонус 200 лв. Нов клиент в Bwin

Бонус 200 лв Нов клиент в Bwin! Вземете 100% начален бонус до 200 лева и влезте в неповторимия свят на bwin Покер!


bookmakers365.com ви предоставя информация за най-атрактивните бонуси и промоции от водещите букмейкъри в света.

Разберете къде е най-горещата бонусна или промоционална оферта, напълно безплатно. Можете да следите най-добрите оферти за спортни и казино бонуси на bonus-bet.net и bonus-bet.info 

bookmakers365 сравнява, преглежда и класира сайтовете за онлайн залагания и офертите им в ползва на играчите. Нашата мисията е да сравняваме водещите брандове – стари и нови – да видим какво точно могат да Ви предложат. Разгледайте класацията и изберете букмейкър, който подхожда на вашите нужди.

Bwin предлага около 30 000 залога дневно и те обхващат над 90 спорта, което е огромно количество опции за залагания за Вас. Същото потребителско усещане, което получавате от основния уебсайт, ще намерите и в Bwin mobile!

bookmakers365.com ежедневно обновява класацията си за топ букмейкъри, която може да следите тук! Можете да изискате бонус към утвърдени букмейкъри напълно безплатно, директно през сайта. BWIN

Вземете своя нов бонус още сега!


Офертата е валидна за нови клиенти, които нямат предишни регистрации в Bwin. Само потребители, които са използвали бутона „Отвори нова сметка и вземи бонус!“ на специалната страница ще получат бонуса. Офертата не може да се комбинира с други оферти за нова сметка.

Бонусът е 100% от първоначалния депозит ограничен до 200 лв. или еквивалента в друга валута. Бонуса може да се използва само за Покер секцията на Bwin с изключение на режима fastforward. За да получите бонуса трябва да направите депозит с реални средства до 30 дни след регистрация.

Офертата не важи за депозити, направени с разплащателни методи Skrill и Neteller.

Бонусът по тази оферта се освобождава на 10 равни части. Всяка част се освобождава, когато бъдат покрити 10% от минималните изисквания за освобождаване.

Изискванията за освобождаване на всяка част от бонуса са спечелването на 0.8 пъти сумата на бонуса в точки. 

Разполагате с 30 дни, за да изпълните изискванията за освобождаване на бонуса. При неизпълнение на условията или неизползване на бонуса след края на този период, сумата на бонуса ще бъде премахната от Вашата сметка.

 

за Бонус 200 лв Нов клиент в Bwin важат правила и условия

bookmakers365.com

 

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *