Боливия срещу Аржентина на Силес

Боливия срещу Аржентина на Estadio Hernando Siles в Ла Пас за мач от 2-ия кръг на квалификациите за Мондиал 2022 в зона Южна Америка в понеделник. И двете нации имаха контрастно начало на кампанията, тъй като Боливия изпрати пет гола без отговор в гост на Бразилия, докато Leo Messi & Co. осигури три точки с тънък триумф над Еквадор.

Боливия

Боливия претърпя тежка загуба с 5: 0 при гостуването си в Бразилия в петък.

Аржентина

Лионел Меси даде на Аржентина перфектен старт на квалификациите за Мондиал 2022, тъй като голът му от бялата точка в началото на 1-то полувреме беше достатъчен, за да осигури победа с 1: 0 над гостуващия Еквадор.

Боливия срещу Аржентина на Силес

Двете нации се срещнаха за последно през 2017 г., когато Боливия записа солидна победа с 2: 0 в квалификационна игра за Мондиал 2018. Преди тази среща аржентинците бяха в серия от четири поредни победи и без загуба в седем последователни сблъсъка H2H. Нито един от последните десет и само един от последните двадесет мача не завърши с победа за гостуващите нации, които не успяха да отбележат повече от един гол през последните десет срещи. Три от последните пет мача включваха над 2,5 гола, докато никой не бе свидетел на голове в двата края.

bookmakers365.com ви предоставя информация за най-атрактивните бонуси и промоции от водещите букмейкъри в света.

Разберете къде е най-горещата бонусна или промоционална оферта, напълно безплатно. Можете да следите най-добрите оферти за спортни и казино бонуси на bonus-bet.net и bonus-bet.info с efbet liga.

bookmakers365 сравнява, преглежда и класира сайтовете за онлайн залагания и офертите им в ползва на играчите. Нашата мисията е да сравняваме водещите брандове – стари и нови – да видим какво точно могат да Ви предложат. Разгледайте класацията и изберете букмейкър, който подхожда на вашите нужди. bookmakers365

bookmakers365 ежедневно обновява класацията си за топ букмейкъри, която може да следите ТУК! Можете да вземете бонус към утвърдени букмейкъри напълно безплатно, директно през сайта на ефбет лига.

Вземете своя НОВ БОНУС още сега!

bookmakers365.com

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *