Барса се нуждае от нови крила

Легендата на „Лос кулес“ – Шави, призова клубните босове да привлекат Санчо и Гнабри, защото според него Барса се нуждае от нови крила.

Барселона няма нужда от обновяване, но ще стане непобедим, ако вземе две нови крила от калибъра на Джейдън Санчо от Борусия Дортмунд и Серж Гнабри от Байерн Мюнхен. Това мнение изрази бившия капитан на „блауграна“ и настоящ треньор на Ал Сад Шави Ернандес.

Шави цени високо качествата на бившата звезда на Барса Неймар и е категоричен, че бразилеца трябва да бъде върнат на „Камп Ноу“. С голаджията на ПСЖ и двете крила на Байерн и Борусия, отбора на испанския колос ще стане перфектен, според дългогодишния им плеймейкър.

„Аз бих купил Неймар. Не знам дали ще пасне от социална гледна точка, но от чисто спортен аспект нямам никакви съмнения в него. Барселона вече има футболисти, които могат да играят в средата, но на отбора липсват крила като тези на Байерн Мюнхен например. Барса не се нуждае от много нови лица, а от няколко нови като Джейдън Санчо и Серж Гнабри“, каза Ернандес пред La Vanguardia.

Барса е лидер в Ла Лига с аванс от две точки пред „вечния враг“ Реал Мадрид. Тимът на Ернесто Валверде е на 1/8-финал в Шампионската лига, където съперник му е италианския Наполи.

bookmakers365.com ви предоставя информация за най-атрактивните бонуси и промоции от водещите букмейкъри в света.

Разберете къде е най-горещата бонусна или промоционална оферта, напълно безплатно. Можете да следите най-добрите оферти за спортни и казино бонуси на bonus-bet.net и bonus-bet.info

bookmakers365 сравнява, преглежда и класира сайтовете за онлайн залагания и офертите им в ползва на играчите. Нашата мисията е да сравняваме водещите брандове – стари и нови – да видим какво точно могат да Ви предложат. Разгледайте класацията и изберете букмейкър, който подхожда на вашите нужди. bookmakers365

bookmakers365 ежедневно обновява класацията си за топ букмейкъри, която може да следите ТУК! Можете да вземете бонус към утвърдени букмейкъри напълно безплатно, директно през сайта.

Вземете своя НОВ БОНУС още сега!

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *