Арсенал трябва да се раздели с Йозил

Арсенал трябва да се раздели с Йозил. Артилеристите имат нужда от по-силен играч в средата на терена, смята бивш стрелец на тима – Кевин Кембъл.

Бившият нападател на Арсенал Кевин Кембъл посъветва ръководството на клуба да се опита да продаде Месут Йозил през лятото и с постъпилите средства да привлече един измежду Джак Грийлиш и Джеймс Мадисън. Според Кембъл Артилеристите имат нужда от по-комплексен футболист за средата на терена.

31-годишният Йозил, чийто договор изтича през 2021 година, е трикратен носител на Купата на ФА с Арсенал и до тук е записал общо 254 мача, 44 попадения и множество асистенции с фланелката на столичани. Представянето на бившия ас на Реал Мадрид обаче често не е особено убедително и спекулациите за бъдещето му не спират.

Арсенал има нужда от по-комплексен футболист в средата на терена, който може не само да създава положения, но и да разбива играта на съперника. С цялото ми уважение към Йозил, но той вече е към края на кариерата си в клуба. Говори се дали трябва да вземем Грилийш или Мадисън, които според мен могат да подобрят отбора. Трябва ни истински биткаджия в средата на терена, който да притежава и креативност„, каза Кембъл пред Metro.

Ганайската звезда на Атлетико Мадрид Томас Парти е едно от спряганите имена за халфовата линия на „Артилеристите“, но Кембъл смята, че този трансфер няма да може да се осъществи, ако преди това Арсенал не продаде някой от скъпоструващите си играчи.

Арсенал отпадна от Лига Европа, а във Висшата лига се намира на девето място в класирането. Момчетата на Микел Артета са на осем точки от четвъртия Челси, но са изиграли мач по-малко спрямо лондонския противник.

bookmakers365.com ви предоставя информация за най-атрактивните бонуси и промоции от водещите букмейкъри в света.

Разберете къде е най-горещата бонусна или промоционална оферта, напълно безплатно. Можете да следите най-добрите оферти за спортни и казино бонуси на bonus-bet.net и bonus-bet.info

bookmakers365 сравнява, преглежда и класира сайтовете за онлайн залагания и офертите им в ползва на играчите. Нашата мисията е да сравняваме водещите брандове – стари и нови – да видим какво точно могат да Ви предложат. Разгледайте класацията и изберете букмейкър, който подхожда на вашите нужди. bookmakers365

bookmakers365.com ежедневно обновява класацията си за топ букмейкъри, която може да следите ТУК! Можете да вземете бонус към утвърдени букмейкъри напълно безплатно, директно през сайта.

Вземете своя НОВ БОНУС още сега!

bookmakers365.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *