Айнтрахт срещу Майнц на Комерзбанк Арена

Айнтрахт срещу Майнц в Commerzbank Arena в събота за мач от 30-ия кръг в Бундеслигата. И двата отбора са в долната половина на класирането, като Майнц седи на 15-то място, точно извън опасната зона с 28 точки, но преднината им над първия отбор сред кандидатите за изпадане е една точка. В момента Айнтрахт е на 11-то място, като до момента е събрал 35 точки.

Айнтрахт

Айнтрахт записа обширна победа с 0: 3 на „Вердер“ Бремен. Сега отборът е на бягство от два триумфа „гръб до гръб“ и не победен в три.

Майнц

Майнц загуби с 0: 1 у дома от Хофенхайм миналата събота, като удължи лошото си бягане до пет поредни мача без победа.

Айнтрахт срещу Майнц на Комерзбанк Арена

Майнц надделя с резултат 2: 1 в първата среща за сезона с Айнтрахт през декември 2019 г. у дома, като се възползва изцяло от намалението на посетителите до 10 мъже в края на 1-во полувреме. Айнтрахт не успя да спечели нито един от последните три сблъсъка с H2H и са в ход на две поражения отзад. Само една от последните петнадесет срещи завърши с победа за гостите. Всички, с изключение на един от последните пет мача, имаха над 2,5 гола, докато два са свидетели на голове в двата края.

bookmakers365.com ви предоставя информация за най-атрактивните бонуси и промоции от водещите букмейкъри в света.

Разберете къде е най-горещата бонусна или промоционална оферта, напълно безплатно. Можете да следите най-добрите оферти за спортни и казино бонуси на bonus-bet.net и bonus-bet.info

bookmakers365 сравнява, преглежда и класира сайтовете за онлайн залагания и офертите им в ползва на играчите. Нашата мисията е да сравняваме водещите брандове – стари и нови – да видим какво точно могат да Ви предложат. Разгледайте класацията и изберете букмейкър, който подхожда на вашите нужди. bookmakers365

bookmakers365 ежедневно обновява класацията си за топ букмейкъри, която може да следите ТУК! Можете да вземете бонус към утвърдени букмейкъри напълно безплатно, директно през сайта.

Вземете своя НОВ БОНУС още сега!

bookmakers365.com

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *