Δείτε Ιπποδρομίες Ζωντανά

Δείτε Ιπποδρομίες Ζωντανά. Δείτε κάθε κούρσα σε ΗΒ και Ιρλανδία ζωντανά. Τώρα διαθέσιμο σε iPhone, iPad και Android.

Μόνο €0,50 Ελάχιστο Στοίχημα

Μπορείτε τώρα να δείτε ΚΑΘΕ κούρσα στο Ην. Βασίλειο και την Ιρλανδία, ζωντανά στη bet365. Μεταδίδουμε όλες τις κούρσες από τα At The Races και Racing TV, έτσι ώστε να μην χάσετε ούτε δευτερόλεπτο από τη δράση – και δεν υπάρχει κανένα κόστος εγγραφής!
Η υπηρεσία μας Ζωντανό Βίντεο είναι τώρα ακόμα καλύτερη από ποτέ και με το νέο μας ενσωματωμένο player μπορείτε να παρακολουθήσετε τη δράση μέσα από την κάρτα κούρσας. Για να ξεκινήσετε τον παίκτη, απλά τοποθετήστε ένα στοίχημα που πληρεί τις προϋποθέσεις, κλικάρετε στο εικονίδιο ΔΕΙΤΕ, που βρίσκεται δίπλα από τα At The Races ή Racing TV λογότυπα στην κορυφή της κάρτας και απολαύστε τη δράση.
Με την bet365 Εν Κινήσει, μπορείτε επίσης να επωφεληθείτε από την υπηρεσία μας Ζωντανού Βίντεο στο iPhone, iPad ή την Android συσκευή σας, έτσι ώστε δεν θα χρειαστεί ποτέ ξανά να σας διαφύγει μια κούρσα!
Διαθέσιμη μόνο σε επιλεγμένους πελάτες. Για να δείτε μία κούρσα θα πρέπει να τοποθετήσετε ένα στοίχημα που πληρεί τις προϋποθέσεις τουλάχιστον €0,50 για νίκη ή €0,25 each-way (ή ισότιμο άλλου νομίσματος) στην επιλογή(ές) σας. Αυτό ισχύει για μονά και πολλαπλά στοιχήματα.

Εκτός από τη δράση που σας φέρνει η bet365 από το Ην.

Βασίλειο και την Ιρλανδία επίσης, καλύπτει τη δράση από περισσότερες από 10.000 κούρσες ΗΠΑ, πάνω από 400 μίτινγκς της Νοτίου Αφρικής και μια γκάμα από Αυστραλιανές πίστες στη Βικτόρια και τη Νότια Αυστραλία κάθε χρόνο. Για να παρακολουθήσετε κούρσες από τις ΗΠΑ και τη Νότια Αφρική, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να κλικάρετε στο σύνδεσμο του Ζωντανού Βίντεο, στην κορυφή της κάρτας της κούρσας.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *